27.04

Участь у Форумі з інтернаціоналізації медичної освіти (27.04.2022, онлайн)

27 квітня 2022 року за ініціативи Харківського національного медичного університету було проведено онлайн Форум інтернаціоналізації медичної освіти в Україні.

У Форумі взяли участь близько 25 учасників з 14 університетів, серед яких проректори з міжнародної діяльності та розвитку, начальники відділів міжнародних зв’язків та відповідальні за міжнародну діяльність у ЗВО. Кожен заклад презентував свій університет та розповів про процес інтернаціоналізації свого закладу, поділився успішними кейсами її реалізації.

З вітальним словом до учасників Форуму звернувся ректор Харківського національного медичного університету Валерій Капустник.

Спеціально запрошені гості заходу, а саме директор Cormack Consultancy Group (Великобританія) Чарльз Кормак та експертка Еразмус+ з моніторингу проєктів та з питань академічної мобільності університетів Іванна Атаманчук висловили свою повагу й солідарність з українською академічною спільнотою та рішучу підтримку народу України.

У своєму виступі Іванна Атаманчук презентувала можливості Міжнародної мобільності Програми ЄС Еразмус+ 2021-2027 рр. Висвітлено наскрізні принципи мобільності Еразмус+ 2021-2027 рр. у вищій освіті; процес впровадження проєктів з міжнародної мобільності Еразмус+; підготовку до подання проєктів з мобільності Еразмус+; етапи реалізації проєктів з мобільності; а також ключові аспекти щодо ефективного впровадження проєктів з мобільності Еразмус+, а також участі у Конкурсі 2022 р. для українських ЗВО.

Еразмус+ 2021 2027 рр. для України: МІЖНАРОДНА МОБІЛЬНІСТЬ (КА1) (І. Атаманчук)

Підготовлено з використанням матеріалів.

Попередня Опитування студентів, що навчаються або планують навчатись за кордоном